Fake: Vytvoření podvodné fotky za necelou minutu.


V tomto tutoriálu se dozvíte, jak během jedné minuty vytvořit upravený obrázek s použitím umělé inteligence. Nejprve si vyberte fotografii, kterou chcete upravit. Jako příklad můžeme použít snímek z tiskové konference, který najdete na Facebooku naší vlády. Po stažení obrázku do vaší složky je čas přejít k hlavní části procesu.


 




Otevřete jeden z mnoha dostupných nástrojů na úpravu fotek s využitím umělé inteligence, například ClipDrop. Vložte originální fotografii a poté přidejte svůj vlastní obrázek, kterým chcete nahradit některý z obličejů na původním snímku.




Po vložení fotek se umělá inteligence postará o zbytek. Automaticky spojí váš obrázek s původním a vytvoří upravenou verzi. Výsledek si prohlédněte a vyberte ten, který považujete za nejvhodnější, a poté obrázek uložte.


Je důležité si uvědomit, že spojení nemusí být dokonalé. Tato drobná nedokonalost je vlastně ochranou, aby upravený obrázek nevypadal úplně reálně. Je to specifická vlastnost použitého programu.


I když proces trvá méně než minutu, můžete se zamyslet, jak by se kvalita obrázku mohla zlepšit, pokud byste na úpravě pracovali déle, třeba deset minut. 


Tímto jednoduchým způsobem můžete během krátké chvíle vytvořit upravené obrázky s použitím umělé inteligence. S trochou praxe a kreativity můžete dosáhnout úžasných výsledků.

A to je děsivé. Hodně děsivé.