ElevenLabs: 80 milionů dolarů pro inovace v generativní hlasové AI a nové tržiště umělých hlasů

Vítáme vás u dalšího dílu našeho podcastu o umělé inteligenci! Dnes se podíváme na vzrušující novinky ze světa generativní hlasové AI. Startup ElevenLabs, který je lídrem v této oblasti, právě oznámil, že získal ohromujících 80 milionů dolarů v investičním kole Series B. A kdo stojí za touto investicí? No, jsou to sami velikáni - Andreessen Horowitz a nezávislí rizikoví investoři Nat Friedman a Daniel Gross. Možná si vzpomínáte, že tentýž tým vedl už minulý červen investiční kolo ElevenLabs v hodnotě 19 milionů dolarů.


AUDIO verze


ElevenLabs investice AI lab


Tato investice znamená, že ElevenLabs nyní disponují celkovým kapitálem 101 milionů dolarů. Co to pro ně znamená? Především, že jejich inovativní hlasová AI technologie je nyní využívána ve 41% společností z prestižního seznamu Fortune 500. Ale to není vše!


Společnost ElevenLabs se nezastavuje a představuje řadu nových produktů. Jedním z nich je vylepšené Dubbing Studio, které nabízí efektivnější vytváření dabingových stop pro filmy. Představte si pokročilé možnosti pro komponování, editaci přepisů a překladů filmů, a dokonce i časové kódy pro dané audio. A co víc? ElevenLabs testují svou novou mobilní aplikaci, Mobile Reader, která umí převést text – ať už přímo zadaný nebo z webové stránky – do audia. Uživatelé si mohou tuto aplikaci vyzkoušet po dobu tří měsíců zdarma.


A teď něco pro ty z vás, kteří by rádi využili svůj hlas komerčně. ElevenLabs představuje nové tržiště hlasové knihovny, kde můžete svůj hlas nabídnout a získat za to kompenzaci. Vše probíhá pod pečlivým dohledem – platforma ověří, že hlas skutečně patří osobě, která jej nabízí. Pokud si někdo vybere váš hlas z knihovny pro svůj projekt, dostanete za to finanční odměnu.


To je pro dnešek vše! Sledujte nás i nadále pro nejnovější novinky a trendy v oblasti umělé inteligence.